Új jelszó kérése

Szűrés

Márka
Korcsoport

Kedvezményeink

 Baba Mama Tudakozó elfogadóhely

 

Segítünk!

Visszahívást kérek! 

Gyakori kérdések 

Játék

 

Nyereményjáték nyerteseink

 

Kakukk Kvíz Nyereményjáték

 

Baba Csíííz Nyereményjáték

TOP termékek

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Babakocsi

 Fő kategória >Babakocsi

Babakocsi

 

Babakocsijaink között találsz újszülött és sport babakocsit is. Babád születésekor újszülött babakocsira van szükséged, ami 2 vagy 3 funkciós kell legyen. A kicsinek fél éves koráig vízszintesen kell feküdnie, így mindenképpen olyan babakocsit kell keresned, aminek teljesen lefektethető a háttámlája, vagy külön mózeskosárral rendelkezik, esetleg textil mózeskosár tehető bele.

 

Ezek később átalakíthatóak sport résszé, vagy külön sport feltéttel rendelkeznek, amit babád fél éves korától használhattok. Ezekhez a babakocsikhoz legtöbbször vásárolható autóshordozó is, melyet autósülésként tudtok használni, de kényelmes megoldásként a babakocsira is felcsatlakoztathatjátok azt.

 

Ugyanitt találod a sport babakocsikat is, melyeket gyermeked fél éves korától használhatsz, amíg csak szükségetek lesz rá. A sport babakocsi lehet lapra és esernyőre csukható. Esernyőre csukhatóak a kétágú tolókarral rendelkezők, amiket szélesebb autóval rendelkezőknek ajánlunk. A lapra csukható sport babakocsi rendkívül helytakarékos.


 


147 új
236 termék
Újszülött babakocsi
76 új
157 termék
Sport babakocsi
6 új
9 termék
Iker babakocsi
2 termék
Testvér babakocsi
76 új
142 termék
Babakocsi kiegészítő