Szűrés

Márka
Korcsoport

Kedvezményeink

 Baba Mama Tudakozó elfogadóhely

 

Segítünk!

Visszahívást kérek! 

Gyakori kérdések

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

3
6
2
1
9
9
8

365 nap garancia

365 napos garanciát vállalunk az új termékek vásárlásánál!

 

A garancia a termék vásárlásától érvényes,

így probléma esetén szükség van:

 

- a kapott garanciajegyed másolatára.

- számlád másolatára.

- hogy röviden írd meg a jelentkező hibát!

- az elérhetőségeidre!

- arra, hogy ne feledd elküldeni a gondosan becsomagolt hibás részt! Nekünk épp elég az, a termék további részeire nincs szükségünk.

A garancia, csere csak a 10.000 Ft érték feletti termékek esetében érvényes!

365 nap garancia

 

Az interneten rendelt termékek megvásárlása után 30 napon belül pénz visszafizetési garanciád van, de csak abban az esetben, ha egyáltalán nem használtad a terméket. Ha már használtad, nincs pénzvisszafizetés, vagy csere - kivéve a garanciális problémákat. Pl. kibontod a babakocsit és látod, hogy hiányzik egy kerék.

 

A beküldött terméket bevizsgáljuk és abban az esetben tudunk csereterméket felajánlani, ha a fogyasztóvédelem igazoltan bizonyítja, hogy a gyártás során előforduló hiba miatt károsodott meg a termék. A csere csak akkor érvényes, ha a fogyasztó a megvásárolt terméket rendeltetésszerűen használta és önhibáján kívül hibásodott meg.

 

A javítás ingyenes akkor, ha jogos a panaszod. Jogosnak tekintünk minden panaszt, ami a rendeltetésszerű használat alatt kialakulhatott. Egyértelmű, hogy azért nem tudunk kicserélni egy terméket, mert véletlenül eltörted, pl. összeszerelés közben.

 

Nagyon fontos tudnivaló, hogy elvesztheted a garanciádat abban az esetben, ha a hiba felfedezése után nem azonnal keresel minket, és juttatod el a terméket nekünk, hanem tovább használod. Ez alól csak az kivétel, ha be tudod bizonyítani, hogy akadályoztatva voltál. Pl. betegség, távollét, stb.