Szűrés

Márka
Korcsoport

Kedvezményeink

 Baba Mama Tudakozó elfogadóhely

 

Segítünk!

Visszahívást kérek! 

Gyakori kérdések 

Játék

 

Nyereményjáték nyerteseink

 

Kakukk Kvíz Nyereményjáték

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

2
7
5
4
9
9
9
Futár Tippek
2017.10.18 13:40

Közeleg a tél!

Hogyan induljunk el egy téli sétára? Miket szerezzünk be otthonra, ha jönnek a náthás időszakok? Mi az, ami elengedhetetlen?

Segítünk!

1. Az első és legfontosabb dolog, amire fel kell készülnünk, az az otthon, a téli mindennapokhoz és a kinti sétákhoz szükséges felszerelés. A baba hőháztartása az első időszakban még teljesen más, mint a felnőtt embereké, így gondosan oda kell figyelnünk arra, hogy megfelelően meleg környezetet biztosítsunk számára, de ezt jól szellőző termékekkel kell megoldanunk, hiszen hogyha a kicsi megizzad, könnyebben meg is fázik. Bundazsákot, hálózsákot, könnyű plédet és takarót is szerezzünk be. Figyeljük, hogy végtagjai hidegek-e, és a séták során figyeljünk arra, hogy a kicsi ne izzadjon meg. Hogyha benyúlunk a kis hátához, ezt könnyen ellenőrizni tudjuk. Nemrégen érkezett Nuvita bundazsákjaink könnyen betehetők a mózesbe, babakocsiba, hiszen a hátulján mindegyiknek külön nyílás segíti a biztonsági öv elvezetését. Belülről puha, meleg anyagú, kívülről szél és vízálló anyagból van, ami ráadásként remekül szellőzik. A jól szellőző textíliák és termékek segítségével megelőzhető a melegkiütés okozta kellemetlenség a gyermek testén. Patenttal, tépőzárral és cipzárral zárhatóak, hogy a gyermek maximálisan védve legyen és a lábacskái se tudjanak kibújni a zsákból. Szokták mondani, hogy a már izgő-mozgó, velünk sétáló, szaladgáló gyermekre egy réteggel több ruhát adjunk, mint ami rajtunk van. Amikor már nagyobb, saját maga is jelzi majd, hogy fázik, vagy melege van. A lakásba pedig mindenképpen szerezzünk be takarókat, amivel védhetjük a kicsit a hidegebb időben.

2. A téli séták során nem csak a gyermekre, hanem magunkra is gondolnunk kell! Ebben nagyon nagy segítség Winter Pack nevű termékünk, illetve a kézmelegítő, ami könnyedén a babakocsi tolókarjára helyezhető és megóvhatjuk kezeinket a hidegtől, kiszáradástól, ízületi gyulladástól. A termoszba ne csak meleg tejet, vagy tápszert készítsünk, hanem magunknak is tegyünk be frissítőt. Egy kis gyümölcs, vagy egy kocka csokoládé is segíti, hogy a hosszabb séták alatt jól érezzük magunkat, illetve a hideg ellen védekezhessünk. Egész évben jó szolgálatot tesz majd a babakocsira helyezhető esővédő, amivel a kocsit és a babát is megvédhetjük csapadék esetén.

3. Fontos, hogy a lakást és az életünket is felkészítsük a hideg, téli időszakra. Mindenképpen szerezzünk be párásítót, ami több változatban is elérhető webáruházunkban. Ősztől tavaszig rengeteg védőnő és orvos ajánlja használatát, akár a lakás több pontján is, hiszen tisztítja és párásítja a levegőt, amivel megelőzhető a téli bőrszárazság, száraz köhögés, orr- és torokirritáció. Az esős, mínusz fokokban, és a hosszúra nyúló sötét délutánokon érdemes a gyermek idejét aktív, készségfejlesztő játékokkal lekötni és ezeket változatosan kínálni a számára.

4. Amikor már megtörtént a baj, tehát a gyermek beteg lett, sok-sok hasznos dologgal elő tudjuk segíteni a mihamarabbi gyógyulást. A betegség első jeleinél: fáradtság, hőemelkedés, torokfájás, mindenképpen konzultáljunk gyermekorvosunkkal és alkalmazzuk az általa javasolt terápiát, gyógyszeres kezelést. Ezen kívül biztosítsuk a gyermek számára a meghitt, csendes környezetet. Mindenképpen szerezzünk be hőmérőt, aminek többféle változata van. Megtalálható nálunk az érintés nélküli, cumis, rektális, orális és a fülben alkalmazható változat egyaránt. Figyeljünk a szoba hőmérsékletére egyaránt, a gyakori szellőztetésre, amit a hideg időben mindig akkor végezzünk, amikor a gyermek nem tartózkodik a szobában. Az orrszívó is nagy segítségünkre lesz! Ebből is óriási választék található a Babakocsi futár webáruházban. Az orrszívó segít a gyermek orrából eltávolítani a váladékot, megelőzni, hogy a váladék a torokba lefolyva tovább fertőzze a gyermeket, illetve segíti a könnyed légzést és a mihamarabbi gyógyulást. Az inhalátor beszerzése is hasznos, hogyha azt a gyermek betegsége és a gyermekorvos tanácsa megkívánja. Ezek az apró termékek nagy segítséget nyújthatnak a taknyos, nyűgösebb napokban a szülők számára.

5. Kifejezetten téli babáknak ajánljuk, tehát ha őszre, vagy télre várod gyermeked, Baby Design Husky babakocsinkat, ami több téli termékkel egészült ki. Dupla, vastag lábzsák található benne, kézmelegítő, takaró és egy termosz. Illetve a babakocsi felépítése, anyaghasználata is remekül helyt áll a hideg évszakokban. Mire a télnek vége és a tavasz is enyhül, már válthatunk is egy könnyebb, sportosabb babakocsira, de a Husky babakocsi mózese és sport része is könnyedén tavasziasabb változatra alakítható.

+ 1 tipp: Természetesen a kínálat nagy és nehéz eldönteni, melyik termék lesz a leghasznosabb, éppen ezért érdemes megfelelően tájékozódni, kikérdezni a családtagokat, hogy nekik mi vált be, megkérdezni a gyermekorvost, ő mit ajánl, illetve gondosan odafigyelni a gyermek és a saját igényeinkre. Ezek alapján könnyedén összeválogatható az a kis túlélő csomag, ami a hideg, betegesebb időszakokat megkönnyítheti. Facebook és e-mail elérhetőségeinken mi is szívesen segítünk és adunk tanácsot a termékekkel kapcsolatban! Keress minket bátran!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés