Szűrés

Márka
Korcsoport

Kedvezményeink

 Baba Mama Tudakozó elfogadóhely

 

Segítünk!

Visszahívást kérek! 

Gyakori kérdések 

Játék

 

Nyereményjáték nyerteseink

 

Kakukk Kvíz Nyereményjáték

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

2
7
5
5
0
6
8

Kakukk Kvíz nyereményjáték szabályzat

Az Ardus Group Kft. Facebook (Kakukk Kvíz) nyereményjáték játékszabályzata

Az Ardus Group Kft. (4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 15.) (a továbbiakban: „Ardus” vagy „Szervező”) a babakocsifutar.hu hivatalos Facebook oldalán a felhasználói aktivitás előmozdítása érdekében 1 napos NYEREMÉNYJÁTÉKOT (a továbbiakban: „Játék”) szervez az oldal látogatói számára.

A Játékban résztvevő személyek

 1. A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, kivéve az Ardus tagjait, az Ardus és az Ardus tagjainak munkatársait, valamint közeli hozzátartozóit.
  A Játékban résztvevők jelen játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.
 2. A Játék a résztvevők számára ingyenes, nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel, vagy egyéb feltétellel.
 3. A Játékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével - mindenki, aki helyesen válaszol a Babakocsi futár hivatalos Facebook oldalán található Kakukk Kvíz kérdésre. A Játékban minden helyes megfejtő bekerül a sorsolásba.
 4. A kisorsolásra kerülő nyeremény értéke 2 000,- Ft vagy az alatti összeg. A nyeremény típusai: plüss játék, műanyag játék, fa játék, baba/gyermek étkezési eszköz valamelyike. Minden sorsolás alkalmával 1 darab termék kerül kisorsolásra.
 5. A Játék minden hétfő 13:00-kor kezdődik és kedd 14:00-ig tart. A sorsolás a Játék utolsó napján, azaz kedd délután történik. Kivételes esetben a Szervező eltérhet ettől a naptól/időponttól, amikor az munkaszüneti napra esik; erről a sorsolás előtt tájékoztatás történik a Szervező hivatalos Facebook oldalán. A sorsolás elmaradhat, amennyiben nem érkezik egyetlen helyes válasz sem, illetve egyéb, a Szervezőn kívül álló okok miatt is.
 6. A sorsolás egy Fanfisher nevű, az interneten elérhető alkalmazással történik, amely egy regisztráció nélkül használható program, ezáltal nem tulajdonít, nem ment el adatokat. A program nem befolyásolható, és a játékos nevét véletlenszerűen választja ki.

A nyeremény átvételének feltételei

 1. A nyertes neve a weboldalon (babakocsifutar.hu/jatek) kerül kihirdetésre kedd délutánonként, (kivéve a 6. pontban említett alkalmakkor). Az aktuális héten csak az aktuális nyertes van feltűntetve, visszamenőleg nem láthatóak a korábbi nyertesek. A nyertesek, nyereményeikkel rögzítésre kerülnek egy adattárban, a visszakövethetőség érdekében.
 2. Az átvétel feltétele, hogy a nyertes beküldje az adatait a Szervező hivatalos Facebook oldalára privát üzenetben, mely adat továbbításra kerül az Ardus ügyfélszolgálata számára. A Szervező nem vállal felelősséget a játékos által tévesen, vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért.

A Szervező jogai

 1. Az Ardus kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igény vonatkozásában, a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő, vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. A Szervező továbbá nem vállal felelősséget azért sem, ha a Játék időtartama alatt a Szervező hivatalos Facebook oldala rajta kívül álló okból időszakosan nem érhető el.
 2. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a Játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.
 3. A résztvevők elfogadják, hogy a Játékban való részvétel során a jelen játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével az Ardus számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. Az Ardus a Játékban való részvétel lehetőségét a jelen játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés

 1. Azáltal, hogy a játékos a Játékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, cím, e-mail cím) és fotója a Szervező adatbázisába bekerüljön és azokat minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége során felhasználjon – mindaddig, amíg a Játékban részt vevő írásban nem tiltja meg a Szervező számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát a Szervező kézhez nem veszi. Az adatszolgáltatás önkéntes.
 2. A Játék független a Facebooktól, a Facebook nem támogatja, nem vesz részt benne.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhetőek: info@babakocsifutar.hu