Szűrés

Márka
Korcsoport

Kedvezményeink

 Baba Mama Tudakozó elfogadóhely

 

Segítünk!

Visszahívást kérek! 

Gyakori kérdések 

Játék

 

Nyereményjáték nyerteseink

 

Kakukk Kvíz Nyereményjáték

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

2
9
6
6
9
4
5

OnlinePénztárca

Fizess onlinePénztárcával a Babakocsi futár webáruházban!

 

OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévő, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

 

onlinePénztárca fizetés


Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz az onlinePénztárcádból fizetni.

 

Például,

    • Autóshordozó vásárlásánál, amelynek az akciós ára 20 000 Forint, 1 000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 19 000 Forintba fog az kerülni.
    • Kiságy vásárlásánál amelynek az akciós ára 31 000 Forint, 1 500 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 29 500 Forintba fog az kerülni.
    • Babakocsi vásárlásánál, amelynek az akciós ára 100 000 Forint, 5 000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 95 000 Forintba fog az kerülni.

 

Örök garancia

 

onlineGroup

 

Webáruházunk tagja a Magyar webáruházakat összefogó, tőlünk független szervezetnek az onlineGroupnak, amely védi vásárlóink érdekeit, és folyamatosan ellenőrzi ügyfeleink elégedettségét. Az ÖRÖK garanciát, és az onlinePénztárcát, is az onlineGroup biztosítja.

 

100% pénzvisszafizetés

 

Az ÖRÖK garancia lényege, hogy ha elégedetlen vagy a vásárolt termékkel, esetleg webáruházunk szolgáltatásával, a vásárlást követően bármikor indoklás nélkül visszafizetetjük a vásárlásod 100%-át saját onlinePénztárcádba úgy, hogy a terméket is megtarthatod. Csak írj az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

 

 

 

A tájékoztatás nem teljes körû: az onlinePénztárcáról bõvebben
az onlinePénztárca infó oldalon olvashat!