Szűrés

Márka
Korcsoport

Kedvezményeink

 Baba Mama Tudakozó elfogadóhely

 

Segítünk!

Visszahívást kérek! 

Gyakori kérdések 

Játék

 

Nyereményjáték nyerteseink

 

Kakukk Kvíz Nyereményjáték

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

2
7
5
5
1
2
5
Futár Tippek
2018.04.19 12:58

Itt a tavasz a nyakunkon és mi nagyon örülünk neki!

Végre kisütöttek az első kellemesen meleg napsugarak, és érezhetjük a tavasz illatát. A jó időnek köszönhetően egyre több időt tölthetünk kint a szabadban a babákkal. Az egész család örülhet, hogy végre kiszabadulhat a négy fal közül. Azonban fontos, hogy megfelelően felkészüljünk a friss levegőn töltött időre.

 

Teljesen más úgy megélni a tavaszt, ha már van egy gyermek a családban. Felkészültebbnek és átgondoltabbnak kell lennünk, sok eshetőségre fel kell készülnünk. Ez azonban ne tartson minket vissza a kirándulásoktól vagy a sétáktól, mert a kisbabáknak is fontos a D-vitamin. Ezért tanácsos őket megfelelő védelemmel a szabadba vinni. Szükségük van rá, hogy feltöltsék D-vitaminnal raktáraikat, a csont és fog fejlődésükhöz ez elengedhetetlen. Ráadásul a friss levegő segít az alvásban és a jó közérzet megtartásában. Sokkal könnyebben alszanak el, egy hosszú séta után.

 

Ahogy az már köztudott, 11 órától 15 óráig inkább kerüljük a közvetlen napsütést a káros sugarak miatt. Természetesen újszülött korban csak félárnyékos helyet javaslunk, mert a csecsemők bőre és szeme rendkívül érzékeny.

 

A sétákhoz ajánlatos napernyős babakocsival sétálni, hogy ha hosszabbra sikerül a séta, ne legyen probléma, ha túl erősen tűz a nap. Könnyen elszaladhat az idő, ha jól érezzük magunkat. Sajnos a jó idővel megjelennek a bogarak, rovarok, amik megcsíphetik gyermekünket és akár allergiás reakciót is kiválhatnak. Érdemes még tavasszal a babakocsira tenni egy szúnyoghálót, hogy elkerüljük ezt az eshetőséget.

 

A megfelelő pelenkázó táska a kirándulásokon nagyon fontos. Elsődleges, hogy elég hellyel rendelkezzen és gyorsan megtaláljuk benne a mindent, amit keresünk.

 

A Nagyobbak már bátran szaladgálhatnak a zöld dombokon, de arra figyeljünk, hogy kényelmes játékhoz megfelelő lábbeli legyen a gyermeken. Mi is remek hangulatba fogunk kerülni, ahogy látjuk szaladgálni szemünk fényét és vidáman játszani a szabadban.

 

Ne felejtsünk el magunkkal vinni folyadékot, mivel a gyerekek a nagy játékban biztosan meg fognak szomjazni. Amennyiben nem szeretnénk, hogy felmelegedjen az innivalónk, szállítsuk hűtőtáskában.

 

Reméljük, hogy tudtunk hasznos tippel vagy információval szolgálni, hogy még kellemesebben teljen ez a csodás tavaszi időszak.